hello world!
/ IsoAc3 RO hőszigetelő tetőpanel

IsoAc3 RO hőszigetelő tetőpanel

A TeraSteel teljes körű poliuretánhab (PUR), poliizocianurát hab (PIR) vagy kőzetgyapot hőszigetelő töltettel kialakított hőszigetelő tetőszendvicspaneleket gyárt. A széles alkalmazási körű - ipari létesítmények kereskedelmi épületek, mezőgazdasági és állattenyésztési épületek, logisztikai vagy sportközpontok, raktárak, bitumenes membránokkal szigetelt épületek - TeraSteel hőszigetelő tetőpanelek a tetők tökéletes megoldása. Az anyagok kiváló minősége, valamint a gyártási folyamatok pontossága hosszú élettartamot, energiahatékonyságot, hőszigetelést, egyszerű összeszerelhetőséget, valamint bárminemű különleges építészeti és esztétikai követelményeket igénylő építmény időben való kivitelezését biztosítja.

Az IsoAc3 panel egy tetőpanel, 3 merevítő bordával minden olyan építésnél alkalmazható, ahol a tető lejtése nagyobb mint 7%.
Az IsoAc3 panel 3 bordával rendelkezik, amelyek 1 m szélesek, és megfelelnek a normál szilárdsági, hő- és esztétikai elvárásoknak, valamint praktikus és gazdaságos megoldást jelentenek.

Műszaki adatok

Szélesség
1000 mm
Hosszúság
2000 – 13500 mm
Vastagság
30-40-50-60-80-100-120-150 mm
HÓDLEMEZ – Minden jog fenntartva © 2020 – 2024
cross