hello world!
/ Estima

Estima

Az Estima cserepeslemez számos, a RAL skálának megfelelő színben megrendelhető, tartós és esztétikus megoldást kínál családi házak, társasházak, különféle melléképületek, valamint ipari és mezőgazdasági épületek tetőfedéséhez. A rajta található tripla bordázat nem csak esztétikusabbá és különlegesebbé teszi, de a merevségét is növeli, a profilozott sarkok pedig a lapok ideális illeszkedését, illetve az egyszerű és kényelmes felhasználást teszik lehetővé.

Az Blachotrapez Estima cserepeslemez megtévesztően hasonlít a hagyományos cserépre, közelebbről viszont kifejezetten modern hatást kelt, mivel a megszokottól némileg eltérő mintázattal készül. A hármas bordák a többi típustól nagyobb lemezmerevséget biztosítják, a profilozott sarkok az egyszerű és kényelmes felhasználást teszik lehetővé, de emellett a lapok ideális illeszkedését is elősegítik.

A hagyományos kinézetet kedvelők számára előny, hogy a Blachotrapez Estima cserepeslemez terrakottára emlékeztető színekben is készül, de a modernebb kinézetet előnyben részesítők számára további, a RAL skála szerinti színekben is rendelhető. Ennek köszönhetően az Estima cserepeslemez nem csak a családi házak és magáncélú ingatlanok fedésére alkalmas, de akár az ipari és mezőgazdasági épületek esetében is kiváló megoldást nyújt.

A Blachotrapez Estima cserepeslemez régi tetőszerkezet felújításához az új tetőszerkezet építéséhez egyaránt ajánlott, ugyanis a súlya alacsony, ami az új tetőszerkezetnél még előnyösebb helyzetet teremt, mivel ebben az esetben egy kisebb teherbírású tetőszerkezetre is felhelyezhető, aminek köszönhetően tovább csökkenthetőek az építkezés költségei. Ehhez még az is hozzájárul, hogy az Estima cserepeslemez felhelyezése könnyű és gyors a szakemberek számára, azaz a beépítés költségei alacsonyan tarthatóak.

A Blachotrapez Estima cserepeslemez ára kifejezetten kedvező, emellett tartós is, amit az is „bizonyít”, hogy a gyártó a bevonat típusától függően akár 55 év garanciát is vállal rá, így mindenképp érdemes mellette dönteni! Amennyiben esztétikusan és olcsón szeretné megoldani a tetőfedés problémáját, vásárolja meg Ön is a Blachotrapez Estima cserepeslemezt kínálatunkból, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Műszaki adatok

Teljes szélesség:
1191 mm
Hasznos fedési szélesség:
1157 mm
A lap hossza
720 mm
Lemez vastagsága (acél):
0,5 mm
Lemez vastagsága (alumínium):
0,6 mm
A hullám hossza:
289 mm
Fok magassága – tetőfedő beugrása:
35 mm
Profil mélysége:
17,5 mm
Fok hossza – modul:
350 mm

választék

HÓDLEMEZ – Minden jog fenntartva © 2020 – 2024
cross